Historik

2020:

Mars 2020 blir Lodab Demolering AB en ny och viktig kugge i Lotus-koncernens breda tjänsteutbud. Samtidigt återtar förtaget sitt ursprungliga namn som bolaget hade från starten 1996 till 2010, då Lodab blev en del av Deletes verksamhet. Lodabs tidigare VD Kim Dahl har i och med samgåendet med Lotus tagit rollen som advisor och David Götesson avdelningsansvarig. Lodab har cirka 20 anställda.

Lodab Demolering AB är en kompetent och välkänd aktör med 25 års erfarenhet av komplex tungrivning med fokus på industririvningar, infrastrukturrivningar och rivning i känsliga innerstadsmiljöer. Lodabs kompetens, struktur och maskinpark är helt anpassad för rivning av större projekt. Företaget utför ända sedan starten tungrivning över hela landet.

2016:

Demcom (Lodab Demolering) med cirka 80 anställda säljs till Delete.

2011-2015:

Demcom har en filial i Norge för industri- och innerstadsrivning.

2011:

Startade Demcom anläggning för metallåtervinning och en mindre ÅVC.

2010:

Lodad fusioneras med ett annat bolag i branschen och grundar Demcom Demolition AB. Lodab har vid grundandet av Demcom cirka 70 anställda. I samband med fusionen läggs företagsnamnet Lodab Demolering i tillfällig vila.

2007-2010:

Under tre år har Lodab Demolering en filial för tungrivning i Dubai

1996-2010:

Lodab Demolering växer organiskt samtidigt som kunderna blir allt fler.

1996:

Lars-Olof Dahl grundar Lodab Demolering AB, ett professionellt och kompetent företag inom tungrivning. Huvudkontoret placeras i Örebro.

Tillsammans är vi den kompletta leverantören av rivning, transport och anläggning

Lotus Rivners Rivab Ak Schakt Lotus Demolition Lodab
Produktion: Webbpartner

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår