Friskvård

Vi har en stark uppfattning om att individen utvecklas genom att ta eget ansvar samt genom delaktighet gällande sin egen arbetssituation. Inom Lotuskoncernen ska det alltid finnas möjlighet och utrymme till utveckling, oavsett om det innebär att testa nya arbetsuppgifter eller att ta mer ansvar. Tillsammans med våra medarbetare vill vi vara med och påverka hela byggbranschens utveckling.

Vi är övertygade om att en engagerad och välmående medarbetare presterar bättre och känner sig stolt över sitt arbete. Utöver det årliga friskvårdsbidraget erbjuds våra anställda kontinuerlig fysisk aktivitet i form av medverkan i olika lopp som Midnattsloppet, Skärholmsloppet och höstrusket. Under året anordnar vi tävlingar och event med syfte att få våra anställda i rörelse. Vi vill vara vägledande när det kommer till friskvårdsarbete och förebyggande hälsoåtgärder. Därför har vi skrivit in i vår friskvårdspolicy att fysisk aktivitet alltid skall finnas närvarande vid möten, konferenser och andra tillfällen när personalen samlas.

Hos oss ska du som anställd trivas och må bra.

Tillsammans är vi den kompletta leverantören av rivning, transport och anläggning

Lotus Rivners Rivab Ak Schakt Lodab
Produktion: Webbpartner

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår