RIVARE KÄRNKRAFT

Placering: Barsebäck

Rivare till kärnkraftverket i Barsebäck 

Nu erbjuder vi ett spännande uppdrag för dig som vill vara en del i en verksamhet med fokus på arbetsmiljö, säkerhet och utveckling.  

Arbetet på Barsebäcks kärnkraftverk kräver noggrannhet och fokus. Du jobbar tillsammans med kollegor från andra arbetsgivare i team som bestäms av vår beställare vilket kräver att du kan samarbeta väl. Målsättningen är att vi ska vara stolta över dagens arbete genom att göra det som bestämts av arbetsledning och att samtliga medarbetare ska komma hem säkert efter arbetsdagen.

Arbetet som rivare innefattar demontering inne på anläggningen och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Rivning
  • Demontering
  • Slipning och skärning
  • Utforsling av material samt städning

För att trivas i rollen och hos oss på Lotus tror vi att du är en lösningsorienterad och ansvarstagande lagspelare som tycker om att samarbeta med andra och har goda kunskaper i svenska och engelska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta vid kärnkraftverk men detta är inte ett krav.

Då arbetet vid våra kärnkraftverk är säkerhetsklassat kommer du att behöva genomgå en säkerhetsprövning där det krävs att du har ett rent brottsregister. Utdrag ur belastningsregistret kommer att krävas innan en eventuell intervju.

Vilka är vi på Lotus?

Lotuskoncernen är Sveriges ledande aktör inom rivning, transport och anläggning. Vi bedriver verksamhet över hela landet och delar av Finland. Kvalitet, säkerhet och arbetsmiljö är grunden till allt vi gör och vi utbildar självklart dig och dina kollegor inom dessa områden. Att vara en föregångare för att minska branschens miljöpåverkan är en roll vi med stolthet tar på oss. Hos oss blir du en viktig lagspelare och nyckelperson i vår ambition att fortsätta leverera tjänster av högsta kvalitet.

Vad erbjuder vi dig?

Förutom ett spännande arbete och härliga kollegor vill vi erbjuda alla våra anställda en trygg anställning med goa möjligheter till individuell utveckling. Hos oss får du:

  • Individuell utvecklingsresa
  • Inflytande över din arbetssituation
  • Gedigna hälsoundersökningar
  • Hälsofrämjande aktiviteter och roligheter

Vi lägger stor vikt vid vårt arbetsmiljöarbete i form av hälsofrämjande åtgärder och vi förutsätter att du, precis som vi, har ambition att vara en förebild för ett sunt arbetsklimat och en sund livsstil.

Ansökan

Känn dig varmt välkommen att skicka in ditt uppdaterade CV och personligt brev via mail till rekrytering@lotusab.se

Vi vill ha din ansökan senast 19 Juli. 

Frågor som rör tjänsten besvaras av rekryteringsansvarig Josefin Wikström, josefin.wikstrom@lotusab.se

 

Visa alla lediga jobb

Tillsammans är vi den kompletta leverantören av rivning, transport och anläggning

Lotus Rivners Rivab Ak Schakt Lodab
Produktion: Webbpartner

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår