SÄLJARE

Placering: Stockholm

Är du en mästare på att bygga goda relationer?

Nu har vi glädjen att välkomna en ny kollega till vår anläggningsverksamhet. Vi söker dig som vill arbeta med att ta hand om våra befintliga kunder och samarbetspartners och även knyta nya kontakter för framtida samarbeten. Hos oss får du en stor grad av frihet och flexibilitet då du själv planerar din arbetsvecka och fördelar din tid mellan kontoret och att vara ute hos kunder eller i verksamheten. Dina vanligaste arbetsuppgifter är:

  • Kalkyl schaktarbeten och transporter
  • Provtagning och klassificering av schaktmassor
  • Ansvar och koordinering för avsättning
  • Inköp av krossmaterial

På vår avdelning blir du del en arbetsgrupp med sex kollegor som tillsammans arbetar för att vår verksamhet inom anläggning ska utvecklas och leverera tjänster i världsklass. För att lyckas i rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet från schakt- och anläggningsbranschen och har en god förmåga att skapa förtroendefulla relationer. Du har en god ekonomisk förståelse och är en van förhandlare.  Erfarenhet av provtagning är meriterande men inte ett krav.

Lotuskoncernen är Sveriges främsta aktör inom rivning, transport och anläggning. Vi är över 400 anställda i Norden och vår verksamhet sker i huvudsak på olika platser i Sverige och Finland. Hos oss får du ett roligt arbete med stor frihet och möjlighet till utveckling i en organisation med ambition att vara en hållbar arbetsplats i framkant. 

Ansök med ditt uppdaterade CV och ett personligt brev där du berättar om varför du söker tjänsten samt varför du är rätt för jobbet. Vi tar emot din ansökan via mail till rekryteringsansvarig Kristina Hansson, kristina.hansson@lotusab.se 

Vi går igenom ansökningar löpande och tillsätter tjänsten när vi hittat rätt person, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att träffa just dig!

Visa alla lediga jobb

Tillsammans är vi den kompletta leverantören av rivning, transport och anläggning

Lotus Rivners Rivab Ak Schakt Lotus Demolition Lodab
Produktion: Webbpartner

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår