PROJEKTLEDARE

Placering: Umeå

Vill du bidra till samhällsutveckling och en bättre miljö för kommande generationer?

Till vår verksamhet i norra Sverige söker vi nu dig som vill ha en spännande tjänst inom projektledning.                                                                                                             

I din roll som projektledare har du yttersta ansvar gällande uppstart, drift, avslut och ekonomi för de projekt du driver. Detta ställer krav på ansvarskänsla och struktur men innebär även frihet att själv lägga upp ditt arbete. Du delar din tid mellan kontorsarbete och att vara ute på de olika arbetsplatserna vilket ger dig stora möjligheter att själv planera dina dagar. En viktig del i rollen är att bygga goda kundrelationer och kontaktnät för framtida uppdrag. Dina huvudsakliga arbetsområden är:

  • Försäljning och kundrelationer
  • Kalkyl och ekonomisk plan
  • Arbetsledning och planering
  • Fakturering och attestering
  • Arbetsmiljöarbete
  • ÄTA-hantering

För att trivas i rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete, är affärsmässigt driven, ser lösningar och tycker att dialogen med dina kollegor är viktig. Vi förutsätter att du är kostnadsmedveten, van att leda andra och vill vara med och utveckla verksamheten. Tjänsten ingår i avdelningens ledningsgrupp där ett fint stöd finns att få i samtliga processer.

Vad erbjuder vi dig mer än ett roligt och varierande arbete?

  • Individuell utvecklingsresa i en stor organisation
  • Inflytande över din arbetssituation
  • Gedigna hälsoundersökningar
  • Hälsofrämjande aktiviteter och roligheter

Lotuskoncernen är Sveriges ledande aktör inom rivning, transport och anläggning. Vi bedriver verksamhet över hela landet och delar av Finland. Kvalitet, säkerhet och arbetsmiljö är grunden till allt vi gör och vi utbildar självklart dig och dina kollegor inom dessa områden. Att vara en föregångare för att minska branschens miljöpåverkan är en roll vi med stolthet tar på oss. Hos oss blir du en viktig lagspelare och nyckelperson i vår ambition att fortsätta leverera tjänster av högsta kvalitet.

Vi lägger stor vikt vid vårt arbetsmiljöarbete i form av hälsofrämjande åtgärder och vi förutsätter att du, precis som vi, har ambition att vara en förebild för ett sunt arbetsklimat och en sund livsstil.

Ansök med ditt uppdaterade CV och ett personligt brev där du berättar om varför du söker tjänsten samt varför du är rätt för jobbet.

Vi tar emot din ansökan via mail till rekryteringsansvarig Josefin Wikström, josefin.wikstrom@lotusab.se 

 

Visa alla lediga jobb

Tillsammans är vi den kompletta leverantören av rivning, transport och anläggning

Lotus Rivners Rivab Ak Schakt Lodab
Produktion: Webbpartner

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår